Hotels in Nijmegen

Nijmegen bezoeken is een bijzondere ervaring. Genietend van de vele winkels, de uitgaansmogelijkheden en de ongelooflijke hoeveelheid aan cultuur en meer, zorgt ervoor dat u er eigenlijk niet gewoon een dagje van kunt maken. Een weekend van deze stad genieten, dat is natuurlijk veel beter. En dan is het ook meteen goed om te weten dat er voldoende hotels in Nijmegen zijn, waar u heerlijk kunt verblijven. Nijmegen is nou eenmaal een populaire stad om een weekendje weg in te gaan. Gewoon even van de sleur breken. In het centrum van Nijmegen kunt u geweldige en sfeervolle hotels vinden.

Apollo hotel in Nijmegen

Gelegen aan het Keizer Karelplein vindt u dit mooie drie sterren hotel. Het licht slechts 400 meter van het centraal station van Nijmegen en is met eigen vervoer ook heel eenvoudig te bereiken. In de buurt van dit mooie hotel liggen onder andere de Stadsschouwburg en concertgebouw de Vereeniging. Daarnaast zijn de vele cafés, restaurants en winkels en meer allen heel gemakkelijk te bereiken. U hoeft niet ver te gaan om daar allemaal van te genieten. In het hotel bevinden zich keurige kamers, waarop u gratis van koffie en thee en WiFi kunt genieten. Tevens is er een ontbijtbuffet aanwezig met verschillende verse broodjes, vleeswaren en meer. Even lekker ontspannen ontbijten en genieten van de excellente service die dit hotel in Nijmegen u te bieden heeft, voordat u de overige gezelligheid van deze prachtige stad gaat opzoeken.

Restaurant en hotel Manna in Nijmegen

Manna is een luxe suitehotel, wereldbar en daarnaast ook nog een global food-restaurant. Alles op één plek om van te genieten. Manna ligt aan de Oranjesingel en beschikt over een ongedwongen, ontspannen sfeer. Zodra u binnenkomt heeft u al het gevoel thuis te zijn. Een uitgebreide en culinair hoogstaande menukaart zorgt ervoor dat u van het heerlijkste eten kunt genieten, terwijl u een ongelooflijke gastvrijheid en service zult ervaren. Precies dat waar Nijmegen bekend om staat. Een perfect hotel met bijzonder ruim ingerichte kamers, ieder voorzien van een compleet eigen stijl.

Uiteraard zijn er nog meer hotels in Nijmegen waar u tijdens uw weekendje weg kunt overnachten. Neemt u gerust een kijkje en kiest u het hotel dat bij u past. Wij wensen u alvast een zeer aangenaam verblijf!