Lunchen in Nijmegen

Als u in Nijmegen woont dan weet u ongetwijfeld hoe fantastisch men kan lunchen in Nijmegen. Maar voor de mensen die niet in deze stad bekend zijn maar er graag eens naartoe zouden willen gaan, is het handig om hiervan op de hoogte te zijn. Gewoon een zalig weekend in Nijmegen boeken is natuurlijk al geweldig, maar als u de juiste plekken weet om lekker te lunchen is dat nog vele malen beter.

Lunchen in het centrum van Nijmegen

Terwijl u geniet van het mooie centrum van de stad, krijgt u toch ineens honger. U kijkt op uw horloge en beseft dat het lunchtijd is. Gelukkig zijn er meer dan genoeg plekken in Nijmegen om van een lunch te kunnen genieten. Zo is er daar bijvoorbeeld de Bruijn aan de Grote Markt, waar u de gehele week van een geweldige lunch kunt genieten. U kunt daar zalig gaan lunchen terwijl u geniet van een goed glas wijn. Ze hebben verschillende broodjes en nog veel meer op het menu. Genoeg voor u om samen met uw partner op uw gemak van een voortreffelijke lunch te genieten.
Dan is er natuurlijk ook nog de Gastronoom aan de Ziekerstraat, een geweldige plek om een zalige lunch tot u te nemen. Zij maken de heerlijkste belegde broodjes, die u daar gerust op kunt eten. Even lekker zitten en van uw broodje genieten, of u komt het gewoon ophalen, dat kan natuurlijk ook. Voor goed belegde broodjes bent u bij de Gastronoom aan het juiste adres. Maar u kunt ook gewoon bij Bakker Bart terecht om even een vers broodje tot u te nemen, gewoon eventjes tussendoor, waarna u verder kunt gaan shoppen.

En zo zijn er nog veel meer mooie plekken om te lunchen in Nijmegen. Als u tijdens de kerstdagen in deze mooie stad in de provincie Gelderland verblijft, kunt u gelijk van de zalige kerstsfeer proeven die in alle winkelstraten aanwezig is. Lunchen wordt hierdoor gelijk een waanzinnig ervaring, maar dat is het in Nijmegen natuurlijk altijd. Een stad die cultuur uitademt en wat u rustig tijdens uw zalige lunch kunt laten bezinken. U bent van harte welkom in deze mooie stad om van de beste lunches in het mooie hartje van Nijmegen te genieten. Een zalige plek om tijdens een paar dagen weg het er eens goed van te gaan nemen. Een stad waardoor u bij thuiskomst zelfs over de lunch zult gaan vertellen.