Winkelen in Nijmegen

Nijmegen is een prachtige oude stad in de provincie Gelderland, met een geschiedenis die tot wel 2000 jaar teruggaat. Echt een stad waar u eens naartoe zou moeten gaan. Winkelen in Nijmegen is een hele ervaring. Niet alleen omdat er ontzettend veel winkels zijn waar u de hele dag in en uit kunt gaan, maar ook om het mooie uiterlijk van de stad. Winkelen in Nijmegen is een bijzondere ervaring. De winkels in Nijmegen hebben behoorlijk ruime openingstijden. Ze gaan over het algemeen om een uur of 9.00 uur open en sluiten om pakweg 17.00 uur. Daarnaast zijn er ook veel koopzondagen. Iedere Donderdag kunt u tijdens de koopavond tot wel 21.00 uur winkelen in Nijmegen. Genoeg tijd dus om zoveel mogelijk winkels te bezoeken. En omdat het in het centrum van Nijmegen altijd gezellig en goed vertoeven is, zult u merken dat de tijd voorbij vliegt.

Winkelen in Nijmegen voor alles wat u maar zoekt

U kunt het zo gek niet bedenken of u zult het tijdens het winkelen in deze mooie stad gaan vinden. Zo zijn er meer dan genoeg winkels voor zowel heren- als damesmode, kunt u op zoek naar mooie nieuwe schoenen en accessoires die hierbij zullen passen. Alle soorten winkels zijn aanwezig. Nijmegen is volop in ontwikkeling, deze oude stad gaat volledig met haar tijd mee. U hoeft voor de nieuwste trends dus niet in de hoofdstad van Nederland te gaan shoppen, als u ook naar Nijmegen kunt gaan. Kortom, alles wat uw hartje begeert is tijdens het winkelen in Nijmegen te bemachtigen.

Een van de mooiste trends zijn de concept stores. Zo is er Sparkle, voor fashion en nog veel meer mooie dingen. Deze concept store wordt ook wel de “snoepwinkel voor de jonge vrouw” genoemd, zeker een bezoekje waard.
En wat te denken van Ieder z’n Vak, waar je kunt shoppen bij meer dan 120 ondernemers onder één dak, een geweldig concept, typisch passend bij winkelen in Nijmegen.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om deze prachtige stad snel te komen bezoeken. Lekker in het weekend of op een andere vrije dag even naar Nijmegen komen. Sfeer proeven, heerlijk genieten en natuurlijk zalig shoppen tot u er spreekwoordelijk bij neervalt. Dankzij de ruime openingstijden, de vele koopzondagen en de koopavond iedere donderdag heeft u meer dan genoeg tijd om te genieten van het oude maar bruisende centrum van het geweldige Nijmegen.